Een dag later zit ik aan de zelfgemaakte bloemkoolsoep


Kookboek

Dat kookboeken zo goed verkopen, daar begrijp ik nu geen snars van. De mooiste romans blijven liggen in de winkels, maar een (papieren) boek met recepten, schijnt altijd te lopen.

Voor mij staat een kookboek tegenwoordig gelijk aan de waarde van een 16-delige Winkler Prins: nul komma nul.

Heb ik een half bloemkooltje over, hup even surfen op het web. Een dag later zit deze thuiskok aan de zelfgemaakte bloemkoolsoep. Die verrassend goed smaakte, trouwens. Schorseneren in het groentepakket, een overdosis pruimen van een plukvriend? Even googelen en je weet wat je te doen staat.

Het enige kookboek dat ik nog in de kast heb staan, mag de liefhebber gratis af komen halen. Als-ie geluk heeft, krijgt hij er een kopje bloemkoolsoep bij.

By |2016-07-07T11:09:27+02:007 juli 2016|Columns|0 Comments

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.